Traineeship


De natuur en je leefomgeving gaan jou aan het hart. Je wilt werk dat er maatschappelijk toe doet en houdt van een uitdaging. Maar je hebt nog niet veel werkervaring? Of je hebt geen aansluitende werkervaring? Geen nood! Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) start in oktober 2022 weer een aantal traineeships waarbij je jouw kennis & vaardigheden verder kunt ontwikkelen!

Als trainee kun je aan de slag met de thema’s ‘klimaat & duurzaamheid’ of ‘stikstof & natuur’. Mooie actuele, maar ook uitdagende en complexe thema’s! Daar wil jij je tanden wel inzetten, toch? ;-)

Door een mooie mix van werken in de praktijk en een uitgebreid opleidingsprogramma van 1,5 jaar bereiden we je voor op een toekomst bij de OD NHN.

Wil je eerst even weten wat de OD NHN allemaal doet? Goed idee! Kijk even op deze pagina waar je alvast een impressie krijgt van een deel van onze werkzaamheden.

Meer info & solliciteren
Voor uitgebreidere informatie over de traineeships, wanneer je in aanmerking kunt komen, en als je interesse kenbaar wilt maken voor een traineeship kun je terecht op de website van onze wervingspartner Wyzer. Zij verzorgen de werving & selectie van traineekandidaten voor ons.
•    https://www.wyzer.nl/vacature/traineeship-milieu-en-duurzaamheid-klimaat-en-duurzaamheid/
•    https://www.wyzer.nl/vacature/traineeship-milieu-en-duurzaamheid-stikstof-en-natuur/

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dampten 2

1624 NR Hoorn
 

Postbus 2095

1620 EB Hoorn

088 - 10 21 300

 

www.odnhn.nl

recruitment@odnhn.nl