Chief Information Security & Privacy Officer (CISO & PO)


Dit is een herhaalde openstelling!

Een onafhankelijke positie waarbij we een stevig beroep doen op jouw integriteit, discretie, communicatieve vaardigheden en politiek bewustzijn. Vanzelfsprekend rekenen we bovendien op jouw altijd actuele kennis van informatiebeveiliging en privacy.

Zin in zo’n uitdagende baan met grote verantwoordelijkheid? Komt goed uit want wij zoeken jou!

Dit doe je
Je bent voor de hele organisatie de spin in het web inzake privacy en informatiebeveiliging. Infrastructuur, applicaties, processen, beheerders en gebruikers, alles en iedereen heeft te maken met privacy en informatieveiligheid. Onder rechtstreekse verantwoordelijkheid van de directeur stem je de bevindingen af met de manager Bedrijfsvoering, de teamleider Informatisering & Automatisering (I&A) en de functionaris gegevensbescherming (FG). Je bent verantwoordelijk voor het betreffende beleid, het bijstellen en het vernieuwen ervan. Je maakt beveiligingsjaarplannen, adviseert het management over nieuwe en gewijzigde ICT-voorzieningen, coördineert, adviseert en treedt op bij beveiligingsincidenten en datalekken.

Daarnaast neem je het voortouw bij periodieke zelfevaluaties en risicoanalyses en zorg je voor de implementatie van maatregelen die voortvloeien uit het Data Privacy Impact Assessment. Je beheert bovendien het verwerkingsregister en beoordeelt de verwerkersovereenkomsten. Omdat je de ontwikkelingen op dit vakgebied nauwkeurig volgt, ben je in staat onze huidige richtlijnen, standaarden, producten, methodieken en technieken voor informatiebeveiliging up-to-date te houden en zelfs te verbeteren.
Als geen ander onderstreep je in de hele organisatie het belang van borging van informatiebeveiliging en privacy by design en privacy by default. Je bent dan ook een ware ambassadeur en een vaardig voorlichter. Met overgave train je je collega’s in een correcte omgang met informatiebeveiliging(systemen). Ten slotte vertegenwoordig je de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) bij overleg met derden.

Dit ben jij
Je bent je er goed van bewust dat niet iedereen opveert bij het onderwerp privacy en informatiebeveiliging. Maar jouw heldere communicatie, geduld en integriteit overtuigen. Dat is ook te danken aan jouw omgang met tegenstrijdige en politieke belangen en je prettige manier van samenwerken met wie dan ook. Je hebt tact, oog voor de omgeving en je bent alert en initiatiefrijk. Daarnaast ben je leergierig, ambitieus en ondernemend en altijd alert op de laatste ontwikkelingen op dit vakgebied.

Je begrijpt dat een academisch denk- en werkniveau op deze post vereist is, net als werkervaring in een politiek bestuurlijke organisatie. Risicoanalysemethoden, implementatie van relevante wet- en regelgeving, BIG en BIO zijn voor jou gesneden koek. Je beschikt over certificeringen als CISSP, CISM, CISA, CIPP/E, CIPM en/of CIPT.

Dit zijn je collega’s
Hoe prettig en stimulerend is het om met betrokken en enthousiaste collega’s te werken. Mensen met hart voor de zaak, met oprechte interesse in elkaar, in de organisatie en in nieuwe ontwikkelingen. Bij de OD NHN zit je goed. Hier krijgt iedereen alle kansen, ook op het gebied van scholing. Aan jou om ze te benutten.

Dit staat er tegenover
Jouw inzet, flexibiliteit, zelfstandigheid en overtuigingskracht als Chief Information Security en Privacy Officer (normfunctie HR21 Adviseur III) wordt, afhankelijk van ervaring en opleiding, gewaardeerd in functieschaal 11 van de CAO SGO (min. € 3.491,- en max. € 5.067,- bij een volledige werkweek).

Het pakket secundaire arbeidsvoorwaarden is eveneens prima: soepele invulling van de werktijden, mogelijkheden om werk en privé te combineren en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% dat je naar wens kunt inzetten voor een aanvullende opleiding, extra vrije dagen of kunt laten uitbetalen.

Dit zijn wij
Bij de Omgevingsdienst NHN gaan we altijd constructief en voorkomend te werk. In onze organisatie werken circa 200 bevlogen en ervaren collega’s aan de opstelling van adviezen en de uitvoering van milieutaken van zeventien gemeenten in Noord-Holland Noord. Daarnaast is ook de provincie Noord-Holland onze opdrachtgever. We houden ons bezig met bodemkwaliteit, klimaat, natuur, milieu, duurzaamheid, energietransitie, lucht, afval, asbest, externe veiligheid, zwemwater, wegen en vaarwegen.  
Wij zijn gevestigd in een modern en goed bereikbaar kantoor, vlakbij het station, uitvalswegen en het centrum van Hoorn.

Dit wil je niet mislopen
Heb jij ook hart voor onze omgeving? Neem dan vooral contact met ons op!

Voor informatie over de functie kun je bellen met D. Štajcer, afdelingsmanager Bedrijfsvoering. Voor informatie over de procedure neem je contact op met de HR-adviseur, W.E. Veenendaal. Beiden zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 088-1021300.

Heb jij interesse in deze baan? Stuur jouw sollicitatiebrief met cv uiterlijk 15 februari 2020 naar recruitment@odnhn.nl t.a.v. W.E. Veenendaal, onder vermelding van “vacature CISO & PO”.


Kandidaten, die eerder gereageerd hebben, hoeven niet meer te reageren!Dampten 2

1624 NR Hoorn

Postbus 2095

1620 EB Hoorn


088 - 10 21 300


www.odnhn.nl

recruitment@odnhn.nl