Onze visie op werk

Ben jij een ervaren milieuspecialist of heb je affiniteit met milieu? Wil jij je graag ontwikkelen in een informele werksfeer waarin collegialiteit en kwaliteit voorop staan? Kom dan werken bij de OD NHN en maak deel uit van onze jonge, snelgroeiende organisatie! Werken binnen een hecht team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

De OD NHN is een snelgroeiende organisatie die gemeentelijke taken uitvoert voor zijn eigenaren (zestien gemeenten en de provincie Noord-Holland) en externe partijen. Op het gebied van klimaat- en milieuwetgeving volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Ze maken de inzet van onze zeer ervaren specialisten dus steeds belangrijker, omdat zij als geen ander de weg weten door de vaak complexe materie. Hun missie: opdrachtgevers zo adequaat mogelijk helpen met het uitvoeren van milieutaken en het verstrekken van maatwerkadvies.  

Wie jij bent

Voor jou is werk niet zomaar een baan, maar een wezenlijk deel van je leven. Iets waar je je graag volledig voor inzet en waarin je je talenten en vaardigheden volop kwijt kunt. Je zoekt een werkomgeving waarin je expertise op het gebied van duurzaamheid en milieu optimaal tot zijn recht komt. Collega's omschrijven je als flexibel, onafhankelijk én collegiaal. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel kenmerkt je werkhouding en je bent gewend om snel te schakelen, vaak in teamverband. 

Wat we je kunnen bieden

Een open en informele werkomgeving, waarin van elkaar leren voorop staat: samen voor het beste resultaat gaan. Medewerkers waarderen de collegialiteit bij de OD NHN als zeer hoog. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook van je collega’s kan je veel leren, omdat het vaak hoogopgeleide specialisten zijn. 

Je werk is flexibel in te delen. Zo kan je bij ons werk en privé goed in balans brengen. Doordat onze werkzaamheden uiteenlopende terreinen omvatten (milieu, duurzaamheid en natuur) zijn er heel veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde. Je hebt de unieke kans om nu onderdeel te worden van een snelgroeiende organisatie die cruciale taken voor overheid en burger uitvoert!

Benieuwd of we bij elkaar passen? Neem voor meer informatie contact op met  recruitment@odnhn.nl.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dampten 2
1624 NR Hoorn

 

Postbus 2095
1620 EB Hoorn

 

088 - 10 21 300

 

www.rudnhn.nl
recruitment@rudnhn.nl